HD VISION AL

Price: Free

Infomation

Category:
Utilities
By:
HD VISION AL
Version:
3.0
Released:
2015-11-30
Shared:
2015-11-30
Size:
7M
Download:
3740
Compatibility:

Description

Televizioni dhe kinemaja janë pasioni juaj, nuk keni mundësi ti kushtoni kohën e duhur, zgjidhja erdhi, kudo dhe kurdo, e mbi të gjitha falas. HD VISION, është një aplikacion shqiptar për iPhone dhe iPad që të lejon të shikosh kanalet shqiptare dhe të huaja, të gjitha pa pagesë. Super cilësi dhe shpejtësi, të gjitha kanalet HD.
Aplikacioni funksionon si IP TV, që do të thotë që gama e kanalave është shumë e madhe duke përfshirë dhe kanale premium nga platforma me pagesë, që ju ofrohen falas. Gjithashtu aplikacioni ju mundëson të shikoni filma me titra shqip.

...More Download the app

Video/Screenshots

 • Download

 • Cracker/Uploader: iOS Albania/hotsjf
  Date: 2015-11-30 3:13 Version:3.0
  Memo:
 • Cracker/Uploader: Canolli/canolli
  Date: 2017-04-17 17:15 Version:3.0
  Memo:
 • All Version Links

Infomation

Category:
Utilities
By:
HD VISION AL
Version:
3.0
Released:
2015-11-30
Shared:
2015-11-30
Size:
7M
Download:
3740
Compatibility: