ColorWell

Price: € 11,99

Infomation

Category:
Developer Tools
By:
SweetP Productions, Inc.
Version:
7.3.9
Released:
2023-03-31
Shared:
2023-03-31
Size:
1.52MB
Download:
113780
Compatibility:
10.14.6 or later

Description

Een mooie en intuïtieve kleurenkiezer en kleurenpalet generator - Een noodzakelijke aanvulling op de toolbox van elke web- en/of app-ontwikkelaar!

Het is super gemakkelijk om onbeperkte kleurenpaletten te genereren met snelle toegang tot alle kleurinformatie en on-the-fly codegeneratie voor app-ontwikkeling. Met de bewerkbare Palette-database kunt u elk kleurenpalet archiveren en herstellen voor later gebruik met supersnel zoeken. Al uw zorgvuldig samengestelde paletten worden gesynchroniseerd met de macOS-systeem kleurenkiezer. Dus al uw kleurenschema's zijn beschikbaar voor gebruik in Pages, Affinity Photo, Final Cut Pro of elke andere eersteklas macOS-app!

Het is super eenvoudig om paletten te importeren en exporteren naar JSON, Adobe .ase en Apple .clr bestandsindelingen. En natuurlijk worden alle geïmporteerde paletten toegevoegd aan de macOS-systeem kleurkiezer voor hergebruik in alle andere apps.

Het is niet nodig om elke kleine wijziging die u aanbrengt te onthouden, omdat alle wijzigingen in de kleurstatus worden opgeslagen in de geschiedenis voor eenvoudig herstel.

Meer dan 17.000 kleurnamen worden rechtstreeks in ColorWell ingebakken, waardoor het een beetje gemakkelijker wordt om kleuren te onthouden die u toevallig genereert.

Toegang tot het MacOS Color Wheel kan standaard vervelend zijn, maar ColorWell kan worden geconfigureerd om het weer te geven via een algemene sneltoets of een snelle muisklik vanuit de systeem menubalk. Hierdoor kunt u snel hex / rgb / hsl / hsb / lab / cmyk en codefragmenten uit elke kleurbron halen.

Als u ooit snel een kleurenpalet moest genereren op basis van een (of meerdere) bronafbeelding (en), dan is de Palette Generator precies wat u nodig heeft. U kunt elke bronafbeelding (en) pakken en deze in het Generator-venster plaatsen om een ​​kleurenpalet te genereren met de meest voorkomende kleuren in de afbeelding (en). Natuurlijk kunt u alle paletten die u genereert opslaan in de ColorWell Palette-database!

Hier zijn enkele toepassingen voor ColorWell (ik weet zeker dat er nog veel meer zijn!):
- Bewaar en haal onmiddellijk onbeperkte kleurenpaletten op
- Maak kleurenpaletten door afbeeldingen te slepen en neer te zetten
- Pak snel hex / rgb / hsl / hsb / lab / cmyk / swift / objc codefragmenten uit elke bron.
- Eenvoudig converteren tussen hex / rgb / hsl / hsb / lab en cmyk.
- Snel elke kleurnaam / hex / rgb / hsl / hsb / Lab / cmyk-kleur in de gaten houden.
- Snelle conversie van kleurnaam / hex / rgb / hsl / hsb / lab / cmyk of de kleurenkiezer naar NSColor / UIColor Objective-C of Swift-ready code.

...More

Video/Screenshots

What's New

fixed a potential issue with window position on startup
fixed a potential issue with the swatch view being partly hidden below the code view

...More
  • Download

  • Cracker/Uploader: TNT/user_hidden
    Date: 2023-03-30 22:52 Version:7.3.9
    Memo:
  • All Version Links

Infomation

Category:
Developer Tools
By:
SweetP Productions, Inc.
Version:
7.3.9
Released:
2023-03-31
Shared:
2023-03-31
Size:
1.52MB
Download:
113780
Compatibility:
10.14.6 or later